Despre noi

Cine sintem

PROMOAUTO SRL este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere de pe piața din Moldova. Una dintre direcțiile companiei este producția de semifabricate refrigerate și congelate pentru retele.

Oferim

Compania oferă un nou produs de alimente refrigerate gata preparate și semifabricate congelate sub numele de marcă "GUSTLANDIA". Produs 100% natural.De asemenea, a dezvoltat o linie cu o gamă largă de produse culinare.

Calitatea

Acestea produse sint realizate din materia prima de cea mai înaltă calitate furnizata de producătorii autohtoni.Vă oferim doar produse de cea mai înaltă calitate, produse conforme normelor stricte și celor mai rafinate gusturi. Toate sosurile, inclusiv maioneza, sunt preparate în producția noastră numai din materii prime naturale.

Ne mândrim

În producție, Nu folosim produse care conțin conservanți, coloranți, potențiatori de arome, arome sau organisme modificate genetic.Terminul de valabilitate a produselor noastre este asigurat prin utilizarea tehnologiilor avansate în producție și ambalare.

Respectarea traditiilor

Apreciem și ne respectăm tradițiile și cultura. Prin urmare, meniul noului proiect „GUSTLANDIA” include preparate din bucătăria națională

Invitam pentru colaborare

Magazine, restaurante, cafenele, baruri, hoteluri,benzinării etc.
Parteneriat cu prețuri flexibile și oferte speciale.

Prioritati

Acordăm o atenție deosebită respectării tuturor cerințelor și standardelor Republicii Moldova,Securitatea produselor și sănătatea consumatorilor este prioritatea principală a companiei noastre!

Livrare
  • in Chisinau = 35 lei
  • in suburbiile Chisinaului = 50 lei
Cum comandati?
Modalităţi de plată
  • In numerar la primeria comenzii
  • Prin card bancar (Visa, Master Card, Maestro) la primirea comenzii
Modalităţi de plată
  • Comanda înregistrată în intervalul 8:30-18:00 se livrează în decursul a 2 ore
  • Comanda înregistrată după ora 18- se livrează a doua zi la ora dorită de dvs între orele 10:00-20:00.