Servicii

Cine suntem

Compania « Promoauto » SRL  produce și livrează  semifabricate congelate și produse de culinarie cu marca comercială «Gustland». De fapt  «Gustland» este acel proiect  care ne inspiră  să ne trezim in fiecare dimineată  și să continuăm să facem ceea ce știm noi mai bine- să preparăm cele mai delicioase și apetisante bucate . Misiunea noastră este să ajungem în fiecare casă, să fim de  ajutor gospodinelor în prepararea bucatelor preferate- rapid, sănătos și delicios.  Apreciem și ne respectăm traditiile și cultura. Prin urmare,  meniul proiectului «Gustland» include preparate din bucătăria natională.

Ce oferim?

«Gustland» oferă Calitate. Produsele noastre sunt 100 % naturale. Folosim materie primă de cea mai înaltă calitate, pentru că suntem preocupati de un mod sănătos de viată. Procesul tehnologic parcurge un lant de norme stricte pentru a aduce un produs cu o valoare unică pe piată.  Acordăm o atentie deosebită respectării tuturor cerintelor și standartelor Republicii Moldova.  Securitatea produselor  și sănătatea consumatorilor este prioritatea principală a companiei noastre!

Ne mândrim

Ne mândrim cu un proces tehnologic ce exclude conservantii, colorantii, potentiatori de arome,  arome sau organisme motificate genetic. Termenul de valabilitate al produselor noastre este asigurat  prin utilizarea tehnologiilor avansate în productie și ambalare.

Respectarea tradițiilor

Apreciem și ne respectăm tradițiile și cultura. Prin urmare, meniul noului proiect „GUSTLAND” include preparate din bucătăria națională

Invitam spre colaborare

HoReCa, magazine, cafenele, baruri, statii Peco. Oferim un parteneriat cu prețuri accesibile și oferte speciale.

Suntem dedicați muncii ce ne inspiră. Preparăm bucate preferate- rapid, sănătos și delicios!

Livrare
  • în Chișinău 60 lei
  • în suburbiile Chișinăului 70-100 lei
Modalităţi de plată
  • În numerar la primirea comenzii
  • Prin card bancar (Visa, Master Card, Maestro) la primirea comenzii
Timpul de livrare
  • Comanda înregistrată în intervalul 8:30-17:00 - livrarea se efectuează în timpul zilei
  • Comanda înregistrată după ora 17:00 - se livrează a doua zi la ora dorită de dvs între orele 10:00-19:00.