Condiții și Reguli

În acest document sunt descrise Condițiile și Regulile de utilizare a site-ului www.gustland.md, precum și condițiile de cumpărare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului nostru. Politica de confidențialitate, de returnare și orice alte acte constituie conținutul acestui document, denumit în continuare „Condiții de utilizare”.

Accesul și utilizarea site-ului www.gustland.md  sunt admisibile doar la acceptarea integrală și respectarea strictă a condițiilor expuse în prezentele Condiții de utilizare.

Promauto SRL își rezervă dreptul ca, în orice moment și la propria discreție, să opereze modificări la prezentele Condiții, fără necesitatea unei preavizări  în acest sens a utilizatorilor site-ului. Modificările operate intră în vigoare din momentul publicării pe site și se aplică doar comenzilor de vânzare care au fost depuse începând cu data publicării.

Dispoziții generale:

1. Site-ul este deținut și administrat de Promauto SRL  IDNO 1003600017729 , MD-2004, str. Eugen Coca, 35/1, ap.(of.) 42, mun. Chisinau, Republica Moldova.

Comandând produse prin intermediul magazinului online, clientul acceptă Condițiile de vânzare a produselor (în continuare - Condiții), expuse mai jos.

2. Prezentele Condiții, precum și informațiile despre Produse, prezentate pe site, reprezintă o ofertă publică conform articolului 681 din Codul Civil al R.Moldova și Legii nr. 284 privind comerțul electronic. Cumpărătorul, luând cunoștință de textul prezentelor condiții de vânzare, își dă acordul, bifând rândul „Am citit și accept condițiile de utilizare”.   

3. Raporturile dintre Client și Furnizor sunt interpretate în conformitate cu Legea nr. 105 din 13.03.2003 privind protecția consumatorilor și alte acte juridice, adoptate în conformitate cu aceasta.

4. Furnizorul își rezervă dreptul să opereze modificări la prezentele Condiții,  motiv pentru care Clientul se obligă să monitorizeze modificările cu regularitate.

Potrivit prezentelor Condiții,  Clientul  pune în sarcina Furnizorului confecționarea, livrarea produselor comandate, și se obligă să plătească serviciile de livrare și produsele comandate.

Condițiile de utilizare sunt următoarele:

1. Clientul, efectuând comanda, exprimă intenția de a beneficia de produsele și serviciile Furnizorului și de a le plăti.

2. Clientul îi oferă Furnizorului date veridice despre sine.

3. Furnizorul își rezervă dreptul să verifice orice informații oferite de Client.

4. Datele de înregistrare ale Utilizatorului cad sub incidența prevederilor legislației privind secretul comercial și protecția datelor cu caracter personal a RM.

5. Furnizorul,  se obligă să închidă accesul la informațiile personale, oferite de Client, pentru terți.

6. Furnizorul  se obligă să livreze Comanda la destinație sau să-i ofere Comanda Clientului în cazul în care acesta însuși o transportă.

7. Clientul se obligă să plătească produsele și al serviciile Furnizorului.

8. Clientul acceptă faptul că toate serviciile set prestează „așa cum sunt” și că Furnizorul, depunând toate eforturile necesare pentru executarea Comenzii, nu poate garanta absolut calitatea serviciilor, care nu sunt protejate de deficiențe și întreruperi. Unele circumstanțe, în primul rând, întreruperile tehnice, pot să îngreuneze executarea Comenzii.  Utilizatorul acceptă faptul că  gustland.md nu poartă răspundere pentru întreruperi, livrarea incorectă sau cu întârziere, pentru ștergerea sau nepăstrarea vreunei informații personale a  utilizatorului, nici pentru întreruperile în funcționarea sistemelor de plăți.

9. Clientul poate să întocmească comanda pe site, independent sau la telefonul Centrului de Contact (022) 811-811; +373 60777748.

10. Efectuând Comanda, Clientul poate să plătească Serviciul în următoarele moduri:

- să plătească Comanda în momentul primirii acesteia, în numerar sau prin alte metode oferite de site-ul gustland.md, direct la primirea Comenzii;

- să plătească online pe Site cu cardul bancar VISA/ MasterCard, prin intermediul portmoneului BPay, Edenred, prin alte sisteme de plăți, conectate pe site-ul  gustland.md. Suma decontată reprezintă costul produselor și al serviciilor de livrare;

- toate achitările între părți se efectuează în moneda Republicii Moldova (în lei moldovenești).

11. În cazul în care Utilizatorul renunță la Comandă ca urmare a încălcării condițiilor de comercializare a produselor sau în caz de neconformitate a calității produselor, Utilizatorul este obligat ca în termen de 2 ore din momentul survenirii orei de livrare/ primire a comenzii, să informeze gustland.md pe adresa e-mail info@gustland.md, despre faptul că renunță la Comandă, specificând motivul și furnizând alte date documentare care să justifice refuzul,  dar și prezentând documente confirmative privind plata comenzii, și să ceară înlocuirea produselor comandate (dacă este posibil) sau returnarea banilor plătiți. Returnarea va fi efectuată exclusiv prin metoda de plată originală.

12. Returnarea  banilor va fi efectuată în termen de 7 (șapte) zile din momentul achitării costului comenzii gustland.md. Termenul de 7 este necesar pentru „confirmarea solicitării de returnare a banilor sistemului de plăți” *

*Notă: „încasarea banilor în contul Clientului poată să dureze mai mult timp, în funcție de tipul sistemului de plăți și de operatorul contului / portmoneului Clientului”.

13. După ce expiră 2 (două) ore și în cazul în care  gustland.md nu primește înștiințarea de la Client despre renunțarea la comandă și returnarea banilor, comanda se consideră executată, iar banii pentru aceasta nu pot fi returnați.

14. gustland.md are dreptul să-i refuze Utilizatorului întocmirea Comenzii cu orice formă de plată („în numerar” sau „achitare online” "etc.), dacă Comenzile Utilizatorului, întocmite anterior, nu au fost livrate din vina acestuia. (De exemplu, dacă Utilizatorul nu a deschis ușa sau nu i-a răspuns la telefon curierului la livrarea Comenzii, sau Utilizatorul a specificat o adresă de livrare inexistentă, sau Utilizatorul a refuzat comanda după ce aceasta a fost pregătită etc.)

15. Clientul confirmă faptul că nu va utiliza Serviciile pentru scopuri ilegale, frauduloase, nici nu va permite terților să facă aceasta. În timpul utilizării Serviciilor, Clientul garantează faptul că respectă legislația Republicii Moldova.

16. Clientul acceptă să urmeze procedura de Întocmire a Comenzii pe Site, oferind informații adevărate, exacte și complete despre sine la întrebările propuse în formularul „Întocmirea Comenzii”,  exprimându-și Acordul cu condițiile de utilizare, prin confirmarea punctului „Sunt de acord cu Condițiile și Regulile”.

17. În cazul în care Clientul oferă informații neveridice, gustland.md are dreptul să suspende sau să anuleze Comanda.

18. Clientul acceptă faptul că toarte Comenzile pe care el le-a efectuat prin intermediul site-ului sunt autorizate și urmează să fie plătite.

19. Clientul, folosind site-ul, își  confirmă acordul cu primirea unor mesaje cu caracter informativ pe datele de contact pe care le-a specificat, dar și a publicității în conformitate cu Legea RM cu privire la publicitate nr. 1227 din 06.1997.

20. Întocmind Comanda, Clientul confirmă faptul că a luat cunoștință de toate prevederile  Condițiilor de utilizare, înțelege toate Condițiile, acceptă să le îndeplinească și îi oferă Furnizorului drepturile expuse în Condițiile de utilizare, și se obligă să-și plătească comanda.

Primirea comenzii

La primirea comenzii asigurați-vă că ați primit bonului fiscal și a slip-bonului (în caz că achitați cu cardul bancar). Documentele suplimentare cereți-le preventiv de la operatorul call-center. La primirea comenzii verificați cantitatea și sortimentul conform bonului

Livrare
  • în Chișinău 60 lei
  • în suburbiile Chișinăului 70-100 lei
Modalităţi de plată
  • În numerar la primirea comenzii
  • Prin card bancar (Visa, Master Card, Maestro) la primirea comenzii
Timpul de livrare
  • Comanda înregistrată în intervalul 8:30-17:00 - livrarea se efectuează în timpul zilei
  • Comanda înregistrată după ora 17:00 - se livrează a doua zi la ora dorită de dvs între orele 10:00-19:00.